.. Need more space? Join NASA, baby.
Postai : 416 Čia jau nuo : 2011-08-24 Miestas : wonderland
| Temos pavadinimas: What can you do when your good isn't good enough? Pen. 10 28, 2011 1:22 pm | |
| ♡ www.the-sun-dance.livejournal.com/ ♡ ook, aš labai mėgstu komentarus. ypatingai su kritika, nes visada yra kur tobulėti ^^ ♡ taaaip, aš žinau, kad logai ir gifai yra mano silpnoji vieta, galit to neprikišt ;s ♡ žinojot, kad primušu tuos kurie nekreditina manęs?^^ tai va, credit: thesundance ♡ jei užplaukia darau užsakymus ^^ aišku, tik ne logų ;o ♡ juo, mano darbai tragiški, bet nestumkit, ką?;o - Spoiler:
| |
|
exMischa Barton You ten years and you're willing to tank, and the king's throne? Grow up!
Postai : 26 Čia jau nuo : 2011-10-29
| Temos pavadinimas: Re: What can you do when your good isn't good enough? Št. 10 29, 2011 5:52 pm | |
| ant iconų galėčiau pasakyt, kad trūksta šarpo. o šiaip gal visai ir nieko, tik tokių spalvų nelabai aš mėgstu :))) | |
|
.. Need more space? Join NASA, baby.
Postai : 416 Čia jau nuo : 2011-08-24 Miestas : wonderland
| Temos pavadinimas: Re: What can you do when your good isn't good enough? Št. 10 29, 2011 5:57 pm | |
| prisipažįstu, kalta, šarpint pradėjau tik paskutiniuose dviejuose batchuose :DD man irgi dabar jau baisiai nebepatinka ;xxx | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: What can you do when your good isn't good enough? | |
| |
|