| baras | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Perrie Edwards Išglamžyk mane kaip origami ♥
Postai : 452 Čia jau nuo : 2011-08-24 Miestas : CrazyDivas Age : 31
| Temos pavadinimas: baras Pen. 08 26, 2011 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Dima Bilan [font=Georgia][size=5][center]Ėjau centro gatvėmis prikaustydama svetimų žmonių žvilgsnius. Popu
Postai : 647 Čia jau nuo : 2011-10-24
| Temos pavadinimas: Re: baras Antr. 10 25, 2011 7:14 pm | |
| atsisėda ant baro kėdės ir žvalgydamasis užsisako kažko stipraus ir žalio, balažin kas ten buvo. | |
|
| |
Mila Kunis Bitch please, your vagina has more users than facebook
Postai : 128 Čia jau nuo : 2011-10-25
| Temos pavadinimas: Re: baras Antr. 10 25, 2011 7:19 pm | |
| Ateina su Hanibalo Lekterio šypsenėle veide, tie jos kailinukai dar šiurpumo suteikia. brrr. Lėtai, visiem pasirodydama ir niūniuodama 'walk walk, fashion baby...' nužingsniuoja prie baro. Atsisėdus, pasuką galvą į Aleksą ir nužiūrinėt jį pradeda, pasiilgo to kūno kaip nežinia ko. | |
|
| |
Dima Bilan [font=Georgia][size=5][center]Ėjau centro gatvėmis prikaustydama svetimų žmonių žvilgsnius. Popu
| Temos pavadinimas: Re: baras Antr. 10 25, 2011 7:24 pm | |
| teep greit pasuka galvikę į tą pusę kur to šokoladas sėdėjo.žiūūro ana tokia pasikeitus, nūū ir nejučia susimąsto, kad palei tokia rožikę ana ir suvalgyt jį galėtų, papūčia lūpikes. -sveeiks,-iškelia rankike, kai su bičiuku kokiu sveikintus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: baras Antr. 10 25, 2011 7:45 pm | |
| - zdarova, - kilsteli smakrą kaip mafukė ir mirkteli akele Aleksui. žinoma, tik draugiškai, be jokių piktų kėslų. - kas naujesnio pas tave? - normal mimozą atgavus paklausia ir paprašo barmeno, kad jai brendžio su ledukais paduotų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: baras Antr. 10 25, 2011 8:30 pm | |
| -ai ale nieko,-suraukia nosiuką kai koksai forsas ar dar ten kas, bet čia ne šeip, kad prieš šokoladą pasivaipyt, paragavo savo žaliojo gėralo tai čiūt neapsivėmė. dar ten bišk pasivaipo,-o pas tave?-pakilnoj savo dailiuosius antakiukus, bišk piktų kėslų turi;o | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: baras Tr. 10 26, 2011 11:22 am | |
| - ar tikrai taip nemalonu mane matyt? iš tavo susiraukusio...veido atrodo, jog jei galėtum tai į mane nežiūrėtum, - suburbą kažką vos girdimai ir pavarto akeles. Milačka su taika atėjo, o jis jokios pagarbos nerodo. - pas mane? viskas lyg ir po senovėj, - trūktelėjusi petukais, pasiima atneštą brendį ir gurkšteli. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: baras Kv. 10 27, 2011 5:36 pm | |
| -nori paragaut maniškio? manau nebereikės net aiškintis man,-atkiša tą savo žalią skystį.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: baras | |
| |
|
| |
| baras | |
|